Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
anasti
Czytelnik

Dołączył: 24 Maj 2016 Posty: 2 Skąd jesteś (miejscowość / region): Wrocław Posiadane auto: adeewwvfertgt redsd d ds d
Piwa: 0/0
|
Wysłany: Sro 06 Lip 2016, 15:18
Temat postu: kosmetyki naturalne |
|
|
Cześć Mam pytanie do kobiet odnośnie kosmetyków naturalnych. Ostatnio zainteresowałam się tematem, chcę dbać o swoje zdrowie i unikać zbędnej chemii. Mam skłonność do alergii, skórę wrażliwą. Zastanawiałam się nad kupnem wody różanej o właściwościach odżywczych. Czy [url/]woda różana[/url] ma inne zastosowania prócz funkcji toniku? I czy olejek różany zastąpi mi krem po aplikacji? Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
cessannik
Czytelnik

Dołączył: 29 Lis 2016 Posty: 1 Skąd jesteś (miejscowość / region): Warszawa Posiadane auto: KIA
|
Wysłany: Pią 16 Gru 2016, 15:43
Temat postu: Re: ( Strefa kobiet ) kosmetyki naturalne |
|
|
Według mnie jak najbardziej TAK ! Z takich kosmetyków to jeszcze dobrą opcją jest olejowanie włosów, próbowaliście ? Można dzięki temu mieć mocne i trwałe włosy ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
mantra
Czytelnik

Dołączył: 28 Kwi 2017 Posty: 1 Skąd jesteś (miejscowość / region): Brzesko Posiadane auto: brak
|
Wysłany: Pią 28 Kwi 2017, 13:32
|
|
wiem że woda różana nie nadaje się do każdej cery ( czasem pojawiają się zaczerwienienia) akurat u mnie zdał egzamin, świetnie nawilża i zapobiega trądzikowi. Stosuje go codziennie jako tonik  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolka20
Debiutant

Dołączył: 15 Paź 2014 Posty: 10 Skąd jesteś (miejscowość / region): Świętokrzyskie Posiadane auto: brak
|
Wysłany: Pon 22 Maj 2017, 14:55
|
|
Woda różana jest dobra. Polecam jednak zorientować się jakie jest pochodzenie danej wody różanej. Warto jest kupić sobie wode, która jest ekologiczna ( znajdziesz takie w sklepach eco).
Sama zwracam uwagę na skład produktów i kkupuję głównie hipoalergiczne. Zauważyłam,że maja najlepszy wpływ na stan mojej cery oraz mnie nie uczulają....
Dla urody warto jest równiez pić ziola. |
|
Powrót do góry |
|
 |
HelenEtheridge56
Czytelnik

Dołączył: 17 Kwi 2018 Posty: 1 Skąd jesteś (miejscowość / region): UK Posiadane auto: brak
|
Wysłany: Wto 17 Kwi 2018, 11:25
|
|
do tej pory raczej nie stosowałam naturalnych kosmetyków, ale ostatnio ten temat zaczął mnie interesować. Jak znacie jakieś fajne kosmetyki - podeślijcie, chętnie się z nimi zapoznam  _________________ Pkt 22 RF |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto 17 Kwi 2018, 11:25
Temat postu: reklama |
|
|
|
|